Brisbane, regen, regen en nog eens regen
Hallo Hallo

Het tsunami alarm is niet meer van kracht. Dus iedereen kan gerust weer zijn
hart ophalen. Niets aan de hand. Op het land was er bijna niets van te merken,
alleen boottrips, duiktrips en snorkeltrips waren geannuleerd. Vanwege hevige
stroming en golven, door de aardbeving. Maar iedereen kan weer rustig slapen!
Het regent hier! Al 2,5 dagen op rij. Niets anders dan water vallend uit de lucht!
Hoe kan dat nou in het zonnige Australie, nou simpel... regenseizoen! Maart &
April is het regenseizoen, meestal pas eind maart.. Maar ze zijn alvast begonnen.
Tsja, Brisbane van wat ik droog gezien heb is echt heel mooi. Leuke stad, leuke
mensen, heerlijk om... (jajaja...) te wandelen en rond te struinen. Wel een stad maar
niet stervens druk. Heerlijk! Maar ja, dan moet het wel droog zijn en dat is het niet.
Vandaag toch dapper geweest en met een Zwitsers meisje Andy, een poging gedaan
om de riverwalk te gaan doen. Maar halverwege was het zo hevig, dat we weer zijn
omgekeerd richting het hostel. We waren kletsnat,tot op onze sokken en ondergoed.
Gewoon doorweekt, ik kon mijn broek en shirt gewoon uit wringen. Tsja...
Gister regende het ook al en toen heb ik samen met een Nederlands meisje, Mariska
alle musea bezocht en een rondje gelopen in het theater. Uiteindelijk op het overdekte
terras van de Bibliotheek een boek gelezen en thee zitten leuten. Wel erg gezellig hoor!
Ik ben weer helemaal bij op het gebied van moderne kust en Australian Zoo Animals.
Vanavond gaan we met de roommates gezellig koken. Een ratjetoe van alles, want iederen
verlaat morgen het hostel. Dus alles moet op. Natuurlijk met een glaasje wijn, want ja,
je moet toch ergens je onvrede over het weer mee weg spoelen. Daarna mijn kleding in de droger stoppen, want dat moet voor morgen weer ingepakt worden.
Ach, zo slecht is het hier nou ook weer niet hoor! Ik heb het nog prima naar mijn zin.
Morgen vertrek ik naar Maroochydore en daar hoop ik naar een Underwater World te gaan. Visjes kijken... (van 5 meter lang, slik)
Nou ik ga maar weerens stoppen, met dit weer is de rij voor de pc's erg lang.
Groetjes & Liefs van uit Brisbane
Wat een pech dat het zo regent, maar je hebt je toch
wel vermaakt en een geluk dat er wasdrogers zijn.
groet
oom Carel tante Ria
Hoi Stef, leuk dat je zo regelmatig stukjes schrijft.
De foto's zijn heel MOOI en dat wordt het weer vast ook!!
Groetjes, Debora
In Maroochydore ga je naar een Under Water World, een trauma van al die regen heb je dus gelukkig niet opgelopen, anders had je wel gekozen voor een activiteit zonder nattigheid. We hopen alleen wel voor je dat er genoeg droge momenten zullen zijn in deze regentijd!
hoi steef,
Feliciano en ik genieten echt van je avontuur.
Moet je de groeten doen en vragen (was eerder een bevel) dat je wel moet uitkijken voor enge beesten, ha,ha. echt weer Feli!