Maroochydore, the Underwater World and more rain!

Hallo Hallo!

Nou het regent nogsteeds hier. Zefs zo hard dat mijn jasje niet meer op tijd droog is voor de volgende dag. Heel de dag binnen zitten in het hostel is natuurlijk geen optie, dus wanneer het van hevige regen over gaat in shower rain (douch- achitge regen)Dan ga ik naar buiten. En ik ben niet de enige gek... Neej nee.. samen met Andi, een meisje uit Zwitsterland) hebben we al een hoop wandelingen geprobeerd te maken.

Van al dat water uit de lucht had ik nog niet genoeg, dus ik dacht laat ik het aquarium in Maroochydore maar eens gaan bezoeken. Ook wel bekens als de Underwater World. Nou echt super gaaf, het was niet zo heel groot maar er was genoeg te zien. Van een show met otters en zeehonden, tot haaien, kreeften, schilpadden en Nemo's. (clownfish) Echt helemaal geweldig! Buiten regende het dus ik heb daar heerlijk een uur of 3 tot 4 rondgelopen.

Toen naar het winkelcentrum om mijn ticket te boeken van Cairns naar Alice Springs, ik zal geen namen noemen, maar het ticket was dus geen 90 dollar dame en heer. Slechts een luttele 266 dollar, ofte wel 187 euro's!! En het kon alleen maar duurder worden omdat slecht 1 maatschappij vliegt op deze route. Ach, na een hevige regenbui verzopen te zijn, kon het geld ook maar beter uit mijn zak verdwijnen anders werd het toch maar nat. Ach, iedereen zegt het is het waard.. Dus laten we het maar hopen!

Ik brei er nu al weer een eind aan, want ik zit nu op de laptop van Andi, op het draadloze internet van de Macdonald's. Foto's zet ik er weer op als ik een goede verbinding heb en wat meer tijd. Tsja in deze dure tijden, moet je bezuinigen.. Bij de Mac is het gratis en anders kost het 5 dollar per uur. Voel me nu een echte Hollander.

Nou tot snel weer! Ohw.. en oom Carel: een hele fijne verjaardag!

Liefs Stephanie

Angelique

Je kunt maar beter terug naar Nederland komen, hier is het droog haha! (Nee hoor...hier hebben ze helaas weer natte sneeuw voorspeld :( )
Alice Spring lijkt me wel ontzettend gaaf! Heel benieuwd naar de foto`s daarvan!
Veel plezier! Kus

Amarja

Maak je maar geen zorgen meer over je jasje wat niet op tijd droog is, want je gaat naar Alice Springs. Daar is het momenteel 34 graden en de ZON schijnt!! Je jasje wordt kurk droog! Tip: Koop toch nog maar wat zonnebrandolie.
Liefs Amarja

nelleke

k'Heb weer heerlijk genoten van je verhalen en je foto's.
Liefs

judith

Hoi Stef,

Heb weer met plezier je verhalen gelezen en je mooie foto's bekeken,op het moment sneeuwt het hier weeeeeeeer !!!!
Jij in de regen ,ik hoop dat het snel weer opklaard !

Veel plezier op je verdere reisdagen !!
liefs Judith en de rest van de Schippertjes.